Защо акумулаторите БОШ са най-предпочитани пред останалите

Акумулатори Бош

Всеки е чувал за марката Бош (англ. Bosch). Известна е с производството и дистрибуцията на различни видове техника, домакински уреди и електроинструменти. Те са лидер не само в продуктите за дома и за бизнеса, но и в сферата за автомобила.

Немският гигант е предпочитана марка на пазара за акумулатори и именно поради тази причина водещи онлайн магазини, като Maxcar, си партнират успешно с тях.

Партньорството с големи световни концерни е гаранция за качествени, сигурни и безопасни продуктови линии, при това на достъпни цени.Акумулатори Бош

Кои са конкурентните предимства на акумулаторите Бош

Когато говорим за Bosch и огромните ресурси, с които разполага компанията, е повече от ясно, че иновациите са част от конкурентните предимства. Ето някой от най-отличителните:

  • Висок стартов ток – стартовият ток или още познат под името пусков ток се използва при стартирането на автомобила и варира от 10 до 30 секунди. От компанията залагат на голям капацитет и високи стойности в ампери (A);
  • Използване на минимално количество вода – това означава, че ще имате по-дълъг живот на батерията и процеса по саморазреждане ще е сведен до абсолютен, технологичен минимум;
  • Най-високата възможна степен на безопасност – няма как компания от този ранг да си позволи компромиси в тази насока, а всеобщото мнение е, че Бош са едни от най-безопасните акумулатори на пазара.

Тези предимства, заедно с конкурентните цени и добрите гаранционни условия, правят продуктовите линии на Bosch предпочитани в България.

Как са извоювали лидерска позиция на пазара

Да си водещо име, на който и да е пазар, е доста трудно постижимо, а като говорим за Бош, компанията е постигнала това в множество страни. Това се дължи на високата степен надежни, дълготрайни и сигурни акумулатори.

За да поддържа лидерската позиция, Бош си сътрудничи ексклузивно с някой от най-големите автомобилни концерни-производители в световен мащаб. Именно така големите компании усещат т.нар пулс на иновациите.

Когато говорим за потребителското мнение, в значителната си част се дава положителна оценка на компанията, споделят от Maxcar.bg, като отношението е около 7:3 в полза на позитивните оценки.

Независимо дали става дума за акумулатори, или друга битова или промишлена техника, Bosch е марката и модата в световен мащаб. Немското качество и висок стандарт на производство е ненадминато и до днес.


Публикувано

в

Още по темата: