Какви видове застраховки ще намерите в I&G Brokers

какви застраховки

Живеем в свят, в който сигурността е нещото, към което всячески се стремим. Опазването на имуществото е сред важните въпроси, залегнали в съзнанието на човек, като тук може да визирате дома, леката кола, корпоративните материални активи и др. Здравната застраховка е също сред предпочитаните продукти, защото с нея може да се погрижите за финансовото си обезпечаване, когато се налага да се възползвате от конкретни здравни услуги, каквото е лечението на травми и заболявания.

Кои са най-често сключваните застраховки

Това са Гражданската отговорност (има задължителен характер), автокаското (препоръчително) и имущественото застраховане. Всеки един от тези продукти има важно предназначение и е силно необходим, ако искате да водите пълноценен начин на живот, без да се тревожите за имуществото си. Същото би могло да стане обект на кражба или грабеж с влизане взлом, а това на свой ред да ви коства сериозна сума пари впоследствие.

За да не се стига до подобна неприятна ситуация, е препоръчително да застраховате – налице са разнообразни планове, които може да съобразите изцяло с индивидуалните си нужди, така че да не срещнете трудности във финансов аспект. Застрахователният брокер ще ви предложи подходящите решения, които са предназначени за индивидуални и бизнес клиенти. След като сравните внимателно отделните продукти, идва ред и на това да изберете онзи, който отлично пасва на изискванията ви.

Какви видове предлага застрахователен брокер I&G

Фирма I&G Brokers е застрахователен посредник с отлична репутация. На сайта на компанията ще откриете няколко вида застраховки, които са както следва:

  • Гражданска отговорност – всеки водач е наясно с нейния задължителен характер, което я прави неизменна част от поддръжката на автомобила;
  • Автокаско – собствениците на по-нови и скъпи коли знаят колко е важно да се погрижат за своето ценно имущество, което е изложено на риск от кражба, ПТП и други неприятни събития;
  • Имуществена застраховка – ако обичате дома си и искате да го застраховате от природни бедствия, неправомерни посегателства върху покъщнината, аварии и други събития, заложете на този вид продукт;
  • Здравно застраховане – здравето е най-ценно, така че си струва да инвестираме в него и да сключите такава застраховка.

Днес може да сключите застраховка и без да посещаваме физически офис. За целта трябва да използвате онлайн калкулаторите, налични на сайта на застрахователния брокер – след като попълните полетата със задължителна информация, системата ще генерира автоматично подходящите оферти, които след това ще имате възможност да разгледате на спокойствие. Сключената полица се изпраща по куриер до удобен за вас адрес.


Публикувано

в

,

Още по темата: