Какви са плюсовете на абонаментната компютърна поддръжка?

Ако ръководите фирма, в която компютрите играят главна роля, то със сигурност ще ви е трудно да извършвате сами техническата поддръжка. Ето защо на хоризонта се появиха ит аутсорсинг компаниите, с чиято помощ вашите информационни технологии ще работят изправно и няма да създават проблеми. Нека все пак разгледаме тази тема по-подробно.

Първоначално е добре да прегледате офертите за ит услуги от различните фирми. Търсете баланса качество и цена, тъй като той е от съществена важност. Предлагаме ви да се спрете на абонаментна ит поддръжка от компании с дългогодишна история, защото имат дългогодишен опит в бранша и разполагат с гъвкав екип предлагащ професионално съдействие.

По какво се познават добрите аутсорсинг компании?

Истински добрите ит аутсорсинг фирми се познават по услугите, които предлагат. Обикновено те се свързват с поддръжка на компютри, сървъри и мрежи, но в тях влизат и още кум полезни дейности. Така например можете да поръчате дистанционна поддръжка, която включва грижа за бази данни, архивиране на информация, осигуряване на сиугрност и още направления.
В случай, че проблемът изисква решаване на място, екипите на фирмата, трябва да дойдат със собствен транспорт, за да ви измъкнат от патовата ситуация. Всичко това говори за сериозността на компанията и нейната готовност да работи за вас по всяко време на денонощието. И тук е необходимо да напишем, че това няма да ви струва много пари.

Какви са най-често срещаните ИТ услуги?

Предлагаме ви да разгледате кратък списък с най-често срещаните и достъпни ит услуги. Разбира се, ако сред изброените, не присъства дейността, от която се нуждаете, то не се колебайте да питате избраната компания. А сега нека погледнем какво може да изберете:
• Поддръжка и инсталация на софтуер;
• Грижа за хардуера (сменяне на части);
• Грижа за сигурността и защита срещу вируси;
• Опериране за бази данни и сървъри;
• Съхранение и контрол на информацията;
• и редица други…
Това са само малка част от плюсовете на абонаментната компютърна поддръжка. За останалото ще разберете, когато сключите договор с даден оператор, а всичко останало е въпрос на лична преценка с кого да работите. Ние ви желаем успех в бизнеса и всичко добро.


Публикувано

в

Още по темата: