Как да вземеш първи кредит без лихва дори с лошо ЦКР?

кредит с лошо ЦКР

Кредити с лошо ЦКР без лихва за всеки нов клиент. Как ви звучи? Вероятно повече от добре, нали така? Но кой ще ви предложи бърз кредит с лошо ЦКР и то без да спечели нищо?

StikCredit.bg е основен играч на пазара с бързите кредити и работи изцяло онлайн. Благодарение на широкия си кръг от клиенти, тази небанкова финансова институция може да си позволи да предлага първи кредит до заплата без лихва.

Без лихва за всеки първи кредит до заплата, дори ако вече имате кредити с лошо ЦКР

И все пак, нормално е да се запитате дали все пак няма някаква уловка. В крайна сметка всяка твърде изгодна оферта подлежи на съмнение. В този случай обаче притесненията ви са излишни. Действително можете да вземете своя първи кредит до заплата, без да се ангажирате с никакви лихви. Ще платите само толкова, колкото сте получили и нито лев отгоре.

Първата ви стъпка е да кандидатствате за кредит в онлайн платформата на StikCredit.bg. Лесно ще се ориентирате какво трябва да направите и няма да се наложи да отделите повече от няколко минути. Трябва единствено да напишете своя телефонен номер, имейл, ЕГН и номер на личната ви карта. Можете да отбележите, че искате да получите парите си от офис на ИзиПей или пък те да ви бъдат приведени на банковата сметка. И това е всичко.

Много хора смятат, че никой не би им отпуснал кредит, без да посетят няколко офиса, да подпишат една камара документи и да чакат с дни за одобрение. Небанкови финансови институции като StikCredit.bg обаче могат да си позволят да отпускат дори кредити с лошо ЦКР изцяло онлайн.

За кого са предназначени кредитите до заплата?

Трябват ви спешно пари за неотложна покупка, но заплатата ви е далече? Искате да купите нещо изгодно, но не разполагате с достатъчно пари? Промоциите имат определен срок, ремонтът на колата не търпи отлагане, а всеки лев до заплата ви е изчислен?

За всички вас StikCredit.bg предлага кредит от 200 до 800 лв. Да, сумите са много по-малки от тези, които можете да получите от банковите институции и лихвите са по-големи. Проблемът при банките от една страна е бюрокрацията, от друга – те не отпускат кредити с лошо ЦКР.

Това означава, че ако вече имате лоша кредитна история, вие сте считани за некоректни платци. StikCredit.bg ще ви гласува доверие за разлика от банките и ще ви помогне да посрещнете спешните си нужди. Компанията предлага гъвкави предложения за всяка ситуация и готовност да ви съдейства при невъзможност да платите своя заем.

Отново ви напомняме, че първия път не плащате стандартната лихва. Така можете да решите финансовия си проблем, без да натоварвате бюджета си допълнително. А ако се нуждаете от по-голяма сума, се насочете към кредит на вноски за период до 24 месеца.

И все пак, подхождайте внимателно към взимането на кредити и не се увличайте. Множеството кредити с лошо ЦКР могат да ви попречат да се стабилизирате финансово. Ако нямате сигурни доходи, по-добре потърсете алтернативни варианти да решите финансовите си проблеми.


Публикувано

в

Още по темата: