Как да изберем с колко линии да играем дадена слот игра

Несъмнено слот игрите са най-популярните в съвременните онлайн казина и това не е случайно: те са лесни за усвояване и употреба, дават добри печеливши възможности и са с изключително красив интерфейс. Въпреки това, сред тях има различен брой комбинации за печалби и сега ще разберем какво представляват те и как влияят върху шансовете за големия удар, как да определим колко да заложим и т.н.

Какво представляват печелившите линии в онлайн слот игрите

Казино игри ротативки Зародишът на ротативките откриваме още през далечната 90-та година на XIX век. Те са с по три барабана и една печеливша линия — играчът получава печалба, само ако нареди три еднакви символа по права хоризонтала на игралното поле. Най-скъпият символ е бил камбанката, за която потребителят получава печалба равна на 20 пъти залога си.

Днес ситуацията е значително по-различна и броят на възможностите за спечелване се определя не само по хоризонтала, но и по вертикала, на зиг-заг, по диагонал и т.н. Това позволява значителното увеличение на печелившите варианти в съвременните слот игри и днес могат да бъдат срещнати машинки с:

  • 20 линии – завъртанията се осъществяват с 20-те активни линии, като залогът се прави едновременно за всички тях и затова можете да заложите минимум 20 стотинки;
  • 50 линии – колкото повече нараства броя на линиите, толкова по-голям става шанса за печалба. Минималният залог, който може да направите е 50 стотинки;
  • 100 линии и много повече – възможностите за печалба на големи суми са много добри, защото предлагат доста варианти за печеливши комбинации. Залозите започват от 100 лв. и стигат до 500 лв., което значи, че може да изберете да платите от 1 до 5 лв. на линия.

За образуване на печеливша комбинация на игралното поле трябва да се съчетаят няколко еднакви символа.

Кой е най-оптималният брой

Хубавото в новите онлайн слот игри е възможността за индивидуално определяне честотата на печалбите. Те могат да са 20, 50, 100 и много повече. Това обаче поставя начинаещи и напреднали играчи пред големия въпрос: кой е най-оптималният вариант за избор? Всъщност има значение каква е целта. Ако целта е постигане на максимална печалба, изборът на по-малък брой редове е по-добрият вариант, тъй като по-рядко се печели, но размерът на спечелената сума е значителен. Задаването на по-голям брой ще увеличи честотата на паричните награди, но те ще бъдат минимални.

Задаването на 50 реда в онлайн слотовете ще раздели залога петдесет пъти за успешна комбинация, което намалява количеството на спечеленото. Опитите за извличане на максимални суми изискват достатъчно голям първоначален капитал, което не е по финансовите възможности на повечето потребители. Ето защо, всеки индивидуално трябва да намери най-добрия баланс на настройката, а за да се елиминира какъвто и да е риск от загуби, препоръчително е експериментирането с безплатния режим на съвременните онлайн слот игри.

Колко може да се спечели

Паричната сума, която може да се извлече от съвременните слот игри, е различна и тя зависи най-вече от размера на залога. Колкото е по-голям, толкова множителят на паричната награда се увеличава и съответно сумата набъбва многократно. И обратно, по-ниският залог носи и по-примитивни награди, но пък рискът от загуби е по-малък.


Публикувано

в

Още по темата: