Начало / Полезно / Националната лотария – как да печелим, ако не сме спечелили?

Националната лотария – как да печелим, ако не сме спечелили?

Купувате си билетче от националната лотария, изтривате го и виждате съвпадение между някое от вашите числа и някое от печелившите числа. За момент си казвате: „Ето, знаех си, най – после утре напускам работа и започвам да обикалям света!”… изтривате малко по-надолу, за да видите печалбата си и пред очите ви изниква: „Участие в ТВ жребии”…

Жалко, да.

Но това пък, съвсем не означава, че трябва да изхвърлите билетчето си. Можете да регистрирате кода му в създадения от Националната лотария сайт и да играете за още по-големи печалби. В същност можете да регистрирате дори и тези билетчета, от които не сте спечелили нито пари, нито участие в жребии. А отскоро на сайта може да участвате и в спортни залози, така че ако сте по-хазартно ориентиран тип, това е вашето място.

Но да се върнем на талончетата – преди да започнете да ги регистрирате, първо трябва да регистрирате себе си. Отнема по-малко от 2 минути и вече сте в играта. Регистрацията на билетите става изключително лесно, като за всеки въведен код на билет шансовете ви да бъдете избрани за участие в телевизионното предаване например, се увеличават. Можете да играете почти за всякакви печалби като коли, апартаменти или екскурзии, да участвате в какви ли не жребии и най – вече разбира се, да се забавлявате. Например, всеки регистриран код ви включва по веднъж във всички жребии за тридесет дни напред. Съответно, колкото повече кодове въвеждате, толкова по-големи шансове имате.

Ако се увличате по виртуалния хазарт, самият сайт предлага огромно разнообразие от онлайн игри и залагания в реално време с реални пари, така че феновете да могат да се насладят на това интересно занимание и от вкъщи.

По всяко едно време можете да проверявате профила си и да следите точно как се движат вашите ВИП точки. Естествено, има и раздел „Новини”, в който ежедневно поместват вече спечелили участници.

Полезна информация за условията на игрите също може да бъде намерена в сайта. Освен това е добре да прочетете и общите условия за потребление.

Все пак, хазарта си е хазарт, независимо дали само ще си купувате билетчета, или ще залагате от дома си. Макар и късметът да обича смелите, бъдете разумни. Ако днес не ви е провървяло един или два пъти, не е нужно да си вземете още 10 билета.

Може би просто не е вашият ден. Защо не утре?

И още нещо – не забравяйте, че след всяка печалба е добре да почерпите!

Вижте също

парфюм за зимата

Как да изберем парфюм за зимата?

Носите ли един и същи парфюм през цялата година? Може би е време да промените ...

1 коментар

  1. Neznam ama samo che iskam da zabogateq po nai lesniqt nachin no kak da stane tova obqsnete mi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *