Отървете се от мазнините с уред за домашна кавитация

домашен уред за кавитация

Намаляване на мастните натрупвания по време на обедната почивка и изглаждане на засегнатата от целулит кожа – звучи страхотно, нали?

Коя жена не си мечтае за липосукция в домашни условия, която безболезнено да намалява мазнините, които дори спортът трудно елиминира? Вероятно всяка втора жена е засегната от целулит, като това се отнася дори за дамите, поддържащи стройна фигура.

И целулитът, и мастните натрупвания са проблем за съвременната активна жена. Времето определено не стига за всичко, а като прибавим към това и полуфабрикатите, изобилстващи в менюто ни, „портокаловата“ кожа и излишните мазнини се превръщат в категорична „присъда“.

За щастие, има един уред, с който можете да се избавите от излишните мазнини и да изгладите кожата си и то в домашни условия. В тази статия ще ви запознаем с революционния уред за кавитация на Karlton Electronics.

Нека първо обаче поясним какво е ултразвукова кавитация. Това е технология, която разгражда мастните клетки под кожата. Методът е нехирургичен и може да бъде извършен у дома. Процедурата включва прилагане на натиск върху мастните клетки с помощта на ултразвукови вибрации. Налягането е достатъчно високо, за да ги накара да се разпаднат в течна форма. По този начин организмът лесно и бързо ги отстранява под формата на отпадък.

Разградените мастни клетки отиват към черния дроб, откъдето се отделят като отпадъци. Методът действа най-ефикасно, когато се комбинира с диета, която щади организма ви.

Трябва да знаете, че ако консумирате високо калорична храна, постепенно ще се върнете към първоначалното си тегло. Това означава, че инвазивните процедури имат смисъл при корекция на диетата.

От друга страна, каква по-голяма мотивация да поставите ново начало от великолепния уред на Karlton Electronics? Понякога се нуждаем от малко мотивация, за да преминем към набелязаните цели. Много по-лесно е да отлагаме тренировките и диетата, отколкото да започнем положителна промяна. Но когато се сдобием с това чудо на технологиите, оправданията ни започват да звучат твърде изкуствено.

Ако и вие се нуждаете от промяна и искате да се видите по-стройни в огледалото, не губете време и се доверете на уреда за ултразвукова кавитация на Karlton Electronics. Ще се изненадате колко лесно се използва и колко видим е ефектът още след първите няколко процедури.

И все пак, какво още трябва да знаете за уреда за кавитация?

Тъй като процедурите зависят от състоянието на проблемните зони, при едни те ще бъдат по-дълги, при други – по-кратки. Третирането на всяка проблемна зона трябва да продължи поне 15 минути, но не повече от 30 минути.

В началото е препоръчително да използвате уреда за кавитация на Karlton Electronics 3-4 пъти седмично. След като направите два пълни цикъла, които включват 20 процедури, можете да поддържате резултата като третирате проблемните зони 1-2 пъти седмично.

Кои зони могат да се третират с уред за ултразвукова кавитация?

Този метод работи най-добре върху зони с локализирана мазнина. Това са: коремът, ханшът, бедрата, горната част на ръцете. Не можете да използвате уреда върху части на тялото като главата, шията, колената, лактите.

Редица известни личности у нас вече се довериха на иновативния уред за кавитация у дома на Karlton Electronics.


Публикувано

в

Още по темата: