Парфюмерията на Estee Lauder определено заслужава вниманието на любителите

дамски парфюм

Идването на пролетта повече от всякога ни вдъхновява за обновяване на парфюмната ни колекция. Днес се обръщаме директно към дамите – какво би могло да ви зарадва повече от снабдяването с нов и изтънчен аромат?

За щастие парфюмната колекция на марката Estee Lauder съумява наистина да ни впечатли и истински да ни зарадва. Сред богатия асортимент от дамски аромати откриваме наистина страхотни и изтънчени благоухания. В днешния текст ще разгледаме няколко от тях – определено считаме, че избор на парфюм от Estee Lauder е повече от добра опция за изграждането на една наистина перфектна и стилна визия.

Дамските парфюми на Estee Lauder ни вдъхновяват значително да подобрим начина, по който изглеждаме

Не е тайна за никого, че перфектната визия не опира само и единствено до правилния и стилен подбор на дрехи. Днес правим още една крачка напред – обръщаме поглед към правилната селекция на ароматите. Носенето на парфюм действително сякаш рамкира цялостната ви визия и е от изключително значение за самочувствието и това да се усещаме в кожата си по възможно най-добрия начин.

Ароматите за жени на Estee Lauder съумяват да ни предоставят широк набор от невероятни есенции, за направата на които са подбрани и използвани само най-висококачествените и добри съставки.

Modern Muse by Estee Lauder е може би един от най-известните дамски парфюми на марката, блестящ с отличителна разпознаваемост. Връхните нотки се откриват пред сетивата ни с аромата на мандарина, последвани плътно от уханията на тубероза, водна лилия и китайски жасмин. В базата се натъкваме на пачули, амбра, мускус и ванилия, допринасящи за плътното и чувствено ухание, разнасящо се от бутилката.

Pleasures by Estee Lauder категорично е дамски парфюм, който заслужава вниманието ни

Парфюмното вдъхновение на марката ни изненадва с причудливата си и вълнуваща композиция, правеща го способен наистина да остави трайни следи в съзнанието ни. В съдържанието откриваме божур, жасмин, лилия, роза, сандалово дърво, пачули, мускус и кедър. Забелязваме, че от Estee Lauder притежават особен афинитет към използването на флорални акорди и цветя при направата на невероятните си парфюмни изкушения. Определено бихме казали, че са на прав път – коя ли дама би отказала да притежава в ароматната си колекция есенции, обогатени с чувствените и нежни акорди на пролетни и свежи цветя.

Високото качество и разпознаваемостта на марката Estee Lauder не бива да оставят никакво съмнение у вас, че се докосвате до фин, изтънчен и елегантен парфюм. Безспорно препоръчваме на дамите смело да заложат на което и да е от парфюмните изкушения на бранда, за да се потопят в един по-красив, енигматичен и стилен свят на красота и изящество.


Публикувано

в

Още по темата: