Точният аксесоар: 4 полезни съвета за присъствието на дамския пръстен

дамски пръстен

Светът на бижутата изглежда необятен и също толкова широко е приложението на дамските пръстени, които имат силата да бъдат най-интересния акцент

Един дамски пръстен може да бъде дискретен, но ролята му на акцент в цялостната визия се запазва в зависимост от избраната цел. Бижутата умело успяват да допълнят индивидуалния стил и позволяват неограничени възможности за експерименти.

Когато не сте сигурни на какви аксесоари да заложите, импулсивните ходове са приемливи, тъй като те отразяват онова, което ви подхожда. Дори да притежавате вече цяла колекция от накити, със следните съвети ще извлечете максимума от нея, когато изграждате цялостната си визия.

1.    Съчетавайте с вкус и се насладете на свободата

Пръстените могат да се смесват и предоставят опция за интересни комбинации. Те могат да са само допълнение към избраните обеци и колиета, но когато носят характерно излъчване, вече привличат особено вниманието.

Крайностите не винаги са знак за добър баланс. Както е казала Коко Шанел, ръцете са визитката на жената, което минимално ни задължава да съчетаваме с вкус и да знаем кога да спрем.

2.    Злато и сребро – две в едно

Отдавна загърбихме онзи моден грях, който ни поставяше забрана да носим злато и сребро в едно. За щастие, днес тези пръстени са дори хит в колекциите на дизайнерите.

От своя страна, дамите като потребителки са възторжени от идеята да носят бижута, изработени от различни метали, внасяйки жизненост и цвят към аутфита си. Това е умно решение, когато търсим ефекта на статуса, но същевременно владеем рамката на бюджета си.

3.    Фокус върху дрехата или върху бижуто

Може би днес имате вдъхновение за конкретна рокля от гардероба си. Ако тя е по-екстравагантна и претенциозна, то ще изисква подходящите бижута.

Изберете си фокусната точка – не прекалявайте!

Облеклото се променя с подходящите елементи към него. Смелите дрехи са силен акцент и не се нуждаят от помощници, към тях и семплите бижута ще стоят хармонично. Обратното също е валидно, стига да е съобразено с поводите и ежедневната среда.

4.    Изтъкнете предимствата си

Всяка жена има част от фигурата си, която предпочитате да изтъкне като предимство. Не забравяйте, че бижутата са автоматичен повик към тази зона – врата, ушите, ръцете.

На нежните ви и тънки пръсти винаги трябва да стои поне един пръстен. Когато колието на шията ви е по-шармантно, тогава пръстените и обеците отстъпват малка крачка назад, подкрепяйки избраната линия и внушение.

Препоръките може да резонират с индивидуалността ви, а може и да ви подскажат нови идеи за бижутата, които избирате. Оставете тенденциите да работят във ваша полза, чувствайте се волни да ги надграждате всеки път, когато усетите необходимост да изразите различна страна от себе си.


Публикувано

в

Още по темата: