Часовник за нея: 3 модни съвета за хармонична комбинация с облеклото

дамски часовник

Използвайте силата на часовника като акцент в облеклото – с този аксесоар може да преобразите всяка визия

Трудно можем да си представим ежедневието си без часовник, дори и когато не го носим на ръката си. Понякога може да си позволим и този лукс, но и тогава предпочитаме да го включим като аксесоар и да го превърнем в акцент на цялостната визия.

Бижуто, което изпълнява редица полезни функции, със сигурност ни необходимо, независимо от избрания стил.

Часовник за нея – 3 модни съвета за хармонични комбинации

Атрактивни цветове

Всички любители на монохромното излъчване не бива да се притесняват, защото и черното, и бялото могат да бъдат уникални с присъствието си, на фона на изискания тоалет.

За останалите съществува богата палитра от възможности, а когато топлото време настоява за топове, блузи без ръкав, ефирни рокли, то добре подбраният цвят на каишката на часовника ще допълни перфектно аутфита.

Дамите, които предпочитат смарт устройствата, са свободни да експериментират с тапетите за фон. Те са толкова разнообразни, нестандартни и атрактивни, че може и да не се налага често да сменяте каишката си, за да хармонизирате визията си.

Блясък и метал

Бижутата от сребро и злато, както и тези от неблагородни метали, са прекрасен фокус през всички сезони от годината. С техния блясък те стоят особено примамливо в периода на любимото лято. Не пропускайте опцията да ги съчетаете с часовника си и заложете на метална каишка.

Хубавото на тази идея е, че отново не сте заставени да се движите в рамка. Дизайнерите позволяват да се смесват различните метали, сребристи и златисти, тази свобода е вдъхновяваща.

Тънката гривна ще допълни очарованието на стилния часовник. Пръстенът на ръката ви ще засияе и ще привлече погледите не само към себе си, но и към това, което стои елегантно на китката ви.

Адекватни в дрескода

Няма как да тръгнете на високи токове в планината, за да изпъкнете със своя вкус и женственост. Именно в това се крие тайната на визията, която определяме като стилна. Тя е адекватна на времето, на поводите и на очаквания дрескод.

И когато няма зададен такъв, вие трябва умело да прецените с какво облекло да се появите на събитието. Разбира се, когато то е официално, две мнения няма – подчертайте своята нежност и класа, включете и оръжията си под формата на завладяващи аксесоари, бъдете самото очарование. Във всеки друг момент никога няма да сгрешите, ако заложите на спортно-елегантен стил. Изключение прави офис средата, където деловата визия ще ви осигури нужния комфорт и респект от страна на околните.


Публикувано

в

Още по темата: