Как да изберем парфюм за зимата?

парфюм за зимата

Носите ли един и същи парфюм през цялата година?

Може би е време да промените нещата. Смяната на парфюма ви според сезона, за да отразява вашето мислене, е най-новата тенденция за красота! През идващата зима е по добре да си поемете дъх за обоняние и да се насладите на „парфюмна почивка“: идеалният начин да ви помогнем да разчупите леда. Прочетете нашите съвети за избор на правилния парфюм за сезона.

Наистина ли е добра идея да сменяте парфюма си според сезоните?

Не е тайна, че настроението ни се променя с атмосферните условия. Това обяснява защо не се чувстваме по същия начин, когато гледаме снега, който вали навън, както когато лежим на шезлонг под палещото слънце. Ами ако се възползваме от тази сезонна промяна в настроението си, за да променим и аромата си?

Зимата бележи началото на дълги, уютни вечери: горещ шоколад, одеяла и абонамент за Netflix са задължителни! С легендарния празничен сезон и зашеметяващите снежни пейзажи, зимата е наистина вълшебно време от годината. Поглезете се със специален аромат за зимата и задайте високи температури, дори когато навън е студено!

Кои аромати да изберете за зимата?

Този сезон всичко е свързано с гурманските аромати

Невъзможно е да говорим за зима, без да споменем коледните базари, пълни с традиционни щандове, предлагащи вкусно греяно вино и вафли. Не е изненадващо, че зимата е идеалното време за вкусен гурме аромат: няма нищо срамно в това! Изберете вкусен аромат с нотки на карамел, захарен памук, захаросан портокал или мед за едно наистина апетитно изживяване! (И не казвайте, че не сме ви предупредили!).

Време е да бъдете съблазнителни тази зима

Въпреки че температурите може да са под нулата, този сезон е изцяло за съблазняване. Изберете мощни, чувствени аромати, които със сигурност ще ги оставят хипнотизирани. Изберете мъжки аромат за зимата, който съчетава дървесни нотки като кедър, сандалово дърво и пачули с нотки на черна роза и ванилия, за да създаде усещане за мистерия.

Позволете на вашия парфюм да ви поднесе една по-приятна зима

Кара ли ви зимата да искате да избягате от всичко? Изберете ориенталски аромати от Swiss Arabian с прекрасни екзотични нотки за едно наистина необикновено пътешествие. Този сезон опитайте дамски парфюм за зимата, който се отличава с пикантни нотки и мощни аромати, включително тонка, мускус и черен пипер. Затворете очи и се събудете в сърцето на снежна гора или разкошен ориенталски дворец.

Поглезете се със зимен парфюм? Това със сигурност ще бъде най-добрата ви идея този сезон! Независимо дали е гурме, екзотичен или чувствен, вашият аромат трябва да предизвика реакция! Не сте сигурни кой парфюм да изберете за следващите сезони?


Публикувано

в

Още по темата: