Hugo Boss – неустоимите аромати, които ще превърнат лятото ви в приказка

парфюм за мъже

Едва ли някой все още не е усетил, че лятото определено е тук – юнските жеги вече надничат иззад ъгъла и определено ни поставят в настроение за пътешествия и морски ваканции. Сигурни сме, че голяма част от вас вече са стегнали багажа си за следващата почивка. И макар и да имате всичко необходимо, никога не е излишно да добавите още едно парфюмно изкушение към ароматната си колекция. Днес на прицел са уханията на Hugo Boss, за да сте сигурни, че ще заблестите, където и да се намирате.

Парфюмните изкушения на марката са всеизвестни със своята изтънченост и дълготрайност, които ги правят едни от най-предпочитаните ароматни артикули. Не бихме си и помислили дори да пропуснем да ви запознаем с няколко неустоими парфюма на Hugo Boss – дамските и мъжки благоухания са перфектното допълнение към сезона за достигането до съвършената модна визия.

Дамски парфюмни изкушения от Hugo Boss за жените с впечатляващ личен стил

Знаем, че всяка дама безспорно много държи на визията си и често прибягва до козметика и грим, за да се разкраси. Определено парфюмите имат не по-малка роля в процеса по създаване на визията, която желаем. Затова и решихме да ви запознаем с два аромата на марката Hugo Boss, които сме сигурни, че ще успеят да пленят съзнанието ви.

Femme на Hugo Boss безспорно е един от флагманите на марката, що се отнася до дамска парфюмерия. Феерия от касис, фрезия и мандарина ни посрещат още с връхните нотки на парфюма. Сърцевината е представена от лилия и българска роза, а в основата срещаме кайсия, амбра и лимоново дърво.

Ma Vie е другият изключително популярен парфюм на Hugo Boss за дамите, за който бихме казали, че е наистина неустоим. Блендата му представлява изкусна смесица и комбинация от прекрасни съставки – в съдържанието му долавяме цвят на кактус, рози, жасмин, фрезия и кедър.

За мъжете от Hugo Boss специално сме избрали един от най-хубавите парфюми на пазара

Hugo Boss Reversed е вълнуващо ароматно приключение от Hugo Boss, което наистина е способно да ни остави без дъх. Перфектен за лятото, този аромат изцяло се вписва в концепцията ни за елегантен и привлекателен господин – в съдържанието му откриваме нотки от бергамот, грейпфрут, розмарин и ветивер. Определено считаме, че няма шанс да останете незабелязани, носейки този аромат.

Парфюмите на Hugo Boss са перфектното допълнение към плажната и лежерна визия – не пропускайте шанса да бъдете наистина впечатляващи и неустоими през горещите месеци от годината.


Публикувано

в

Още по темата: