Lenovo – лидер в продажбите на лаптопи през последните две години

Лаптоп Леново

Доста често попадам на запитвания в социалните мрежи и форумите с въпрос кои са най-добрите като марка лаптопи. Е, няма как на подобен въпрос да получите еднозначен отговор, защото хората, които ви отговарят го правят от своите лични впечатления.

Ако използват Леново то е ясно, че биха препоръчали такъв, ако разбира се са доволни от него. Така че е много относително на коя марка да заложите.

Действително последните две години се наблюдава едно превземане на пазара от марката Леново и то не само в сектора смартфони, но и при лаптопите.

Наскоро се изумих от това какви трябва да са възможностите на един качествен, ама в същото време и до 500-600 лева лаптоп. Потребител се интересуваше от модел леново, който да може да върти супер тежки игри и батерията да издържа 4-5 дни. Явно или човека не беше наясно как се използва преносим компютър или желанията му са прекалено амбициозни. Сещате се, какви са коментарите от останалите пишещи във въпросния форум и тези, които всъщност използват от години марката се опитаха да му обяснят тактично, че такъв лаптоп всъщност няма. Батериите, които днес компаниите производители поставят могат да издържат максимум 10 – 12 часа и това се отнася за тези лаптопи lenovo, които няма как да отговорят на ниския бюджет на съответния човек.

Ако сте сигурни, че искате да заложите на марката леново, то наистина няма да съжалявате, тъй като има голямо разнообразие от модели лаптопи Lenovo в Plasico IT Superstore. Дори тези, които се водят най-нисък клас разполагат с достатъчно възможности, че да използвате лаптопа за интернет и всякакви други офис документи. Според изискванията на техниката избираме и колко сме готови да платим. Не е логично да искате да ползвате програми, с които например работят проектанти и графични дизайнери, както и програмисти, и в същото време да очаквате от лаптопа lenovo с по-слабички показатели да върши чудеса.

Тенденцията цена–възможности е много определяща и всъщност е добре да сте наясно с това каква е целта на покупката на лаптоп леново или друга марка. За да сте напълно убедени, че няма да съжалявате можете да се запознаете с класациите , които са разпространени в интернет по отношение на това какви са продажбите през последната година за съответната марка и разбира се при кои се наблюдават най-много дефекти. Това може до някаква степен да Ви помогне и да потвърди или пък отхвърли желанието да закупите именно преносим компютър с марката lenovo. Но ако трябва да бъдем полезни ще обобщим, че е важно не какъв модел и марка лаптоп ще купите , а дали ще го използвате разумно и съгласно техническите му характеристики.


Публикувано

в

Още по темата: